Nel de Boer

Mijn weg naar totale vrijheid
Het levensverhaal van Sophia Vredevoogd

Sophia is geboren in de tweede wereldoorlog en haar jeugd bleef een grote strijd. Ze is op zoek naar vrijheid, waarheid: naar haar Ware Zelf. Ze zoekt naar wat haar remt in haar leven. Dit doet ze via opleidingen en de nodige therapieën. Ze volgde opleidingen: Regressie-reïncarnatietherapie, jassentechniek en Aura Soma. Sophia heeft veel van zichzelf ontdekt op haar reizen naar Australië, Hawaï en Patmos. Sophia gaat op zoek naar de oorsprong en accepteert de weg die daarbij hoort. Sophia dankt eenieder die haar het moeilijk heeft gemaakt. Dit bracht haar in haar werkelijke kracht.

Nel de Boer:

Ik heb dit boek geschreven via Sophia. We zijn zeer met elkaar verbonden. Ik heb ook de naam Vredevoogd graag willen gebruiken. Dit was de schuilnaam van mijn vader in de oorlog. De verbintenis tussen mij, Sophia en mijn vader is als een ‘drie-eenheid’. Ook een belangrijke reden dat ik dit boek heb geschreven is dat ik graag tot steun wil zijn om ook jouw vrijheid te bereiken. Dat is mijn diepe wens voor jou.